U bent hier: Homepage Asbestemming Gedenkartikelen

Gedenkartikelen

Diverse urnen, relieken en gedenkartikelen

Zowel voor binnen als buiten hebben we sierurnen in ons assortiment. Een urn hoeft niet groot te zijn, er zijn ook fraaie kleine varianten. De urnen voor buiten zijn uiteraard weersbestendig.

Een subtiele ontwikkeling van de laatste jaren is het versmelten van de as van een dierbare in een reliek van massief glas. De lichtinval maakt dit reliek tot een steeds veranderend object van herdenking. De glasrelieken zijn er in veel verschillende vormen, formaten en kleuren.

In een assieraad kan een symbolische hoeveelheid as van uw dierbare worden bewaard. Op deze manier kunt u uw dierbare altijd met u meedragen. Een liefdevolle herinnering. Een sieraad leent zich er ook heel goed voor om iets in te laten graveren of een vingerafdruk op aan te brengen. 

Ons assortiment is erg breed. Neemt u contact met ons op voor meer informatie en uw wensen. Ook kunt u alvast op onderstaande websites van onze vaste leveranciers kijken om u te oriĆ«nteren. Voor de prijzen kunt u contact met ons opnemen. 

www.asverstrooiing.nltolad-one.comwww.funeralproducts.eu
www.metalenurnen.comwww.michelkuipers.nlwww.voelsing.de
www.kroesglasblazerij.nlwww.phoenixurnen.nlwww.gedenksieraden.nl
www.urnencentrum.nlBrochure gedenksieraden Tjalling 
loveurnsCeKaBe gedenken in keramiek 

Herinneringsboek Crematorium Enschede

In verband met de renovatie en herindeling van de locatie in Enschede is het herinneringsboek hier weggehaald. Nabestaanden hebben hierover nader bericht ontvangen. Heeft u hierover nog vragen of heeft u hierover geen informatie van ons ontvangen? Neemt u dan contact op met onze afdeling asbestemming via (053) 475 60 50.

Goastok

Iedere Goastok is uniek. Bij de stok wordt een capsule meegeleverd die met een beetje as van overledene gevuld kan worden. De capsule wordt vervolgens in een opening (meestal onder in de stok maar soms ook op een andere zichtbare plek) geplaatst en afgedicht met transparante hars. Op het 'handvat' gedeelte kan een naamplaatje worden geplaatst.