U bent hier: Homepage Catering Arrangementen

Arrangementen

Arrangementen

Om het u makkelijk te maken hebben wij diverse arrangementen samengesteld. Wilt u iets toevoegen, iets anders of zijn er dieetwensen of allergieën waar wij rekening mee moeten houden? Neemt u dan contact met ons op zodat wij uw wensen kunnen bespreken. Bij alle arrangementen geldt dat de genoemde dranken in het arrangement naar behoefte worden geschonken.

Arrangement cake: koffie/thee met diverse soorten cake

Arrangement krentenwegge: koffie/thee met 1 plak krentenwegge

Arrangement koffie compleet: koffie/thee met diverse zoete lekkernijen zoals bonbons, crème hoorntjes, truffels

Arrangement broodjes, standaard: koffie/thee met een ruim assortiment van zachte bruine en witte bolletjes met diverse soorten beleg standaard gegarneerd met ijsbergsla en een frisse dressing.

Arrangement broodjes, luxe: koffie/thee met een ruim assortiment van zachte en witte broodjes met diverse soorten luxe beleg en gegarneerd met o.a. sla, tomaat en dressing.

Arrangment luxe hartig: koffie/thee met een assortiment van verrassend belegde wraps, sandwiches, focaccia's en minibroodjes.

Arrangement high tea: koffie/thee met een ruime combinatie van hartige en zoete lekkernijen (te reserveren vanaf 15 personen)

Arrangement uitgebreid broodbuffet: koffie/thee, verse jus d'orange, melk/karnemelk met een gevarieerd assortiment van o.a. luxe belegde harde en zachte broodjes, sandwiches en wraps. Dit uitgebreide broodbuffet is naar wens uit te breiden met een warm item als een kop soep, saucijzenbroodje of een broodje kroket. 

Borrelarrangement

Naast de diverse arrangementen met koffie, thee en broodjes of zoete lekkernijen kunt u ook kiezen voor een borrelarrangement. Bij een borrelarrangement worden diverse soorten frisdrank, jus d'orange, bier en wijn geserveerd en staan er op de tafels in de gastenkamer standaard nootjes en zoutjes. 

Het borrelarrangement kunt u verder samenstellen met de volgende suggesties:

Tapas plankje: een borrelplank geserveerd met diverse tapas waaronder olijven, peppadew, diverse ham-, kaas- en worst soorten (te reserveren vanaf 15 personen)

Twents plankje: een borrelplank  geserveerd met stukjes jong belegen kaas, diverse soorten worst en een gehaktballetje (te reserveren vanaf 15 personen)

De borrelplanken kunt u uitbreiden met een warm item als bitterballen, gemengd (luxe) bittergarnituur of een petit crouline.

Naast de borrelplanken serveren wij diverse hapjes assortimenten van standaard tot luxe hapjes en amuses. De diverse mogelijkheden vindt u terug op onze tarievenlijst.