U bent hier: Homepage Catering Dranken en lekkernijen

Dranken en lekkernijen

Dranken

Naast koffie en thee hebben wij ook frisdrank, sapjes en diverse alcoholische dranken in ons assortiment. Drankjes kunnen we op nacalculatie met u afrekenen, zo betaalt u exact het aantal drankjes dat er is gedronken. U kunt er ook  voor kiezen om een aantrekkelijk geprijsd drankarrangement te reserveren. In dat geval worden de drankjes naar behoefte geschonken en betaalt u een vast tarief per persoon. De tarieven vindt u hier. Heeft u speciale wensen? Neemt u dan contact met ons op.  

Diverse lekkernijen

Van cake, gebak, koekjes en petit fours bij de koffie en thee tot diverse hapjes en hartige lekkernijen bij de de borrel. Voor elk tijdstip van de dag hebben wij wel iets in ons assortiment. Alles wordt vers geleverd door onze regionale leveranciers. Kijk voor een uitgebreid overzicht op onze tarievenlijst. Mist u iets, wilt u toch wat anders of moeten wij rekening houden met speciale dieetwensen of allergie├źn, neemt u dan contact met ons op. Wij adviseren graag. 

Broodjes en soep

Standaard of luxe rijk belegde broodjes, mini broodjes, krentenbollen, sandwiches of een broodje kroket. Wij bieden diverse broodjes aan. Alle broodjes worden door lokale betrouwbare bakkers geleverd. Wilt u er soep bij, ook dat is mogelijk. Een overzicht van de mogelijkheden vindt u op de tarievenlijst.