U bent hier: Homepage Locaties Enschede Buitenplechtigheid

Buitenplechtigheid

In Enschede bestaat er de mogelijkheid om een plechtigheid te houden in de natuur. Nabestaanden en hun gasten ervaren een buitenplechtigheid echt als heel bijzonder en speciaal. 

De sfeer bij een buitenplechtigheid is anders dan binnen. Een live stream of een presentatie is niet standaard mogelijk. Dit geeft wel ruimte voor een andere invulling van de plechtigheid. Te denken valt aan het creëren van een fotowand met fysieke foto’s waarbij mensen samen herinneringen kunnen ophalen aan de overledenen. Het is wel mogelijk om geluidsopnames te maken van de plechtigheid. Na de plechtigheid kan de kist met de overledene met een loopkoets door de familie naar de crematieruimte begeleid worden.  

Bekijk de folder en de speciale mogelijkheden op het gebied van catering.  

 

Catering buitenplechtigheid

Bij de buitenplechtigheid staat een horecahuisje van waaruit de catering verzorgd kan worden. Hierdoor blijft de gewenste kwaliteit gewaarborgd en kunnen de cateringmogelijkheden verder worden ontwikkeld en uitgebreid. Het volledige cateringassortiment van binnen kunnen we ook buiten aanbieden.

De setting, buiten in de natuur, vraagt wel een andere manier van presenteren en een breder aanbod. Denk hierbij aan houten fruitkratjes met broodjes en/of sandwiches, picknickmanden met lunch- of borrelhapjes uit de streek of houten ijsbuckets met diverse soorten dranken.

Ook kunnen we diverse snacks (broodje hamburger, beenham, kroketten e.d.) vanuit het huisje serveren of kan er een lekker ijsje worden afgehaald. Liever op de gezonde tour?  Vraag naar de mogelijkheden!

Klik hier voor het cateringassortiment buitenplechtigheid.