U bent hier: Homepage Over ons Organisatie GR OLCT

Over GR OLCT

Enig aandeelhouder van Crematoria Twente B.V. is de Gemeenschappelijke Regeling Openbaar Lichaam Crematoria Twente (GR OLCT). GR OLCT bestaat uit een algemeen bestuur (AB) en een dagelijks bestuur (DB). Hierin zitten vertegenwoordigers van de gemeenten Almelo, Borne, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Hof van Twente, Losser, Oldenzaal, Tubbergen en Wierden. Hier vindt u de actuele samenstelling van het algemeen en dagelijks bestuur.

Door het publieke karakter van de eigenaar/aandeelhouder neemt Crematoria Twente een neutrale en onafhankelijke positie in binnen de uitvaartbranche; iedereen kan tegen dezelfde condities terecht. De structuur van Crematoria Twente is uniek in Nederland.

Op grond van de Wet Gemeenschappelijke Regelingen art. 22 lid 3 zijn de vergaderingen van het algemeen bestuur in beginsel openbaar en daarmee ook de verslagen van die vergaderingen.

In verband hiermee worden de notulen van de vergaderingen van het algemeen bestuur van de GR OLCT hieronder gepubliceerd.