U bent hier: Homepage Over ons Nieuws Afscheid in de natuur

Afscheid in de natuur

Een afscheid in de natuur vervult een behoefte van veel mensen. In de natuur afscheid nemen van een dierbare is iets speciaals. Crematoria Twente, locatie Enschede, heeft daarom een permanente opstelling voor het houden van een buitenplechtigheid.

Tekst gaat verder onder de foto

De buitenaccommodatie is ingericht met houten bankjes onder een overkapping en een tent met picknickbanken. In een informele en intieme setting kan in de natuur afscheid worden genomen. De locatie biedt voldoende privacy, het enige wat je hoort zijn de vogels in het park.

De medewerkers van Crematoria Twente zorgen ervoor dat de persoonlijke wensen van nabestaanden op een goede manier worden vervuld. Na afloop kan er gebruik worden gemaakt van een speciaal catering assortiment dat aangeboden wordt in picknickmanden (dit kan vanaf 1 juni als horeca weer mogelijk is, tot die tijd kan er gebruik worden gemaakt van het catering-to-go assortiment). Voor het geval het weer tegenzit is er altijd de mogelijkheid om het afscheid binnen te houden. Kijk voor meer informatie en een impressie in deze flyer.

15 mei 2020