U bent hier: Homepage Over ons Nieuws Crematoria Twente maakt geen gebruik van YouTube

Crematoria Twente maakt geen gebruik van YouTube

Plechtigheden die bij Crematoria Twente zijn geweest zijn niet terug te vinden op YouTube.

Tekst gaat verder onder de foto

Wij maken gebruik van een beveiligde portal die alleen toegankelijk is met een code. Nabestaanden moeten altijd toestemming geven voor het maken van een opname en/of livestream.
Bij een livestream van een plechtigheid krijgen de nabestaanden een inlogcode die zij kunnen delen met familie, vrienden, collega’s en andere belangstellenden. Deze mensen kunnen dan met behulp van deze code inloggen en op afstand de plechtigheid meekijken. Ons advies is ook altijd om deze code niet openbaar te maken via bijvoorbeeld een overlijdensbericht in de krant. Maar als de familie hiervoor kiest, is dat hun eigen keuze. De livestream kan niet worden teruggekeken en is alleen live te bekijken. De code is dus alleen te gebruiken als de plechtigheid gaande is. Daarna kan niemand de plechtigheid nog ergens bekijken.

Als nabestaanden hebben gekozen voor een opname dan ontvangen zij een code om de opname te downloaden. Hiervoor hebben ze 30 dagen de tijd. Na 30 dagen wordt de opname -conform AVG regels- verwijderd uit onze systemen. Het is aan de familie zelf met wie zij deze opname willen delen en of zij deze openbaar maken.

20 maart 2023