U bent hier: Homepage Over ons Nieuws Wegwerkzaamheden Haaksbergerstraat

Wegwerkzaamheden Haaksbergerstraat

Met ingang van maandag 30 augustus zal de afwaardering van de Haaksbergerstraat starten. Hierdoor bent u mogelijk langer onderweg naar het crematorium. We blijven uiteraard altijd bereikbaar.

Vanaf 30 augustus zal de Haaksbergerstraat tussen de A 35 en de Noordsingel in Haaksbergen afgesloten zijn voor het doorgaande verkeer. De werkzaamheden worden in fasen uitgevoerd. De eerste fase betreft de asfalteringswerkzaamheden buiten de bebouwde kom van Usselo tot de gemeentegrens van Haaksbergen. De uitvoering van deze fase (inclusief de uitvoering van de werkzaamheden die de gemeente Haaksbergen op het gedeelte tussen de gemeentegrens en de Noordsingel laat uitvoeren) duurt naar verwachting t/m 8 oktober. In de tweede helft van september wordt gestart met de uitvoering van de werkzaamheden binnen de bebouwde kom van Usselo. Deze werkzaamheden zullen naar verwachting eind november gereed zijn.

De omleidingen naar het crematorium worden met verwijsborden aangegeven en vindt u terug op deze kaart

Kijk voor meer en actuele informatie ook op de website van de gemeente Enschede.

 

Komend vanuit Haaksbergen wordt het verkeer omgeleid via de nieuwe N18. U kunt echter ook via Buurse naar ons toe rijden. Deze route wordt niet met borden aangegeven. Deze alternatieve route kunt u hier terugvinden. Vanaf 24 september moet de oude N18 weer te berijden zijn.

25 augustus 2021