U bent hier: Homepage Over ons Rondleidingen

Rondleidingen

Tijdens onze open dagen merken we dat er veel animo is om een crematorium van binnen te bekijken zonder dat daar een treurige aanleiding voor is. Er lijkt steeds minder taboe te liggen op praten over de dood. Het bezoeken van een crematorium kan bovendien van nut zijn bij het nadenken over de invulling van een uitvaart.

Data rondleidingen

Mensen en groepen die om welke reden dan ook eens een crematorium willen bezoeken zijn bij ons van harte welkom. Voor hen openen wij op gezette tijden de deuren van onze locaties. De data staan hieronder. Tijdens een rondleiding is er een medewerker aanwezig om de groep rond te leiden en vragen te beantwoorden. De rondleidingen vinden plaats van 9.00-10.30 uur. In verband met het beperkte aantal plaatsen dient u zich voor een rondleiding op locatie aan te melden. Hieronder leest u hoe u dit kunt doen.

In verband met de situatie rondom het coronavirus zijn er op dit moment geen rondleidingen gepland. Zodra de situatie dit weer toelaat zullen de rondleidingen hier vermeld worden.
 

 

Aanmelden is noodzakelijk

Het aantal plaatsen voor een rondleiding is beperkt. Daarom dient u zich vooraf telefonisch aan te melden. Onze medewerkers kunnen u dan enkele noodzakelijke vragen stellen. Na telefonische aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail met alle informatie die u nodig heeft. Aanmelden kan tot een week voor de rondleiding.

Voor telefonische aanmelding of voor het beantwoorden van uw vragen over onze crematoria en de rondleidingen zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer (053) 475 60 60.

Onze crematoria virtueel bezoeken

U kunt onze crematoria ook virtueel bezoeken. Van iedere locatie bestaat een virtuele rondleiding.

Ga naar Virtuele rondleidingen