U bent hier: Homepage Plechtigheid Beeld en geluid

Beeld en geluid

Muziek

Muziek maakt de afscheidsdienst persoonlijk. U kunt muziekstukken kiezen uit ons zeer uitgebreide muziekcollectie maar ook het aanleveren van eigen muziek of het (laten) spelen van live-muziek is mogelijk.

Meer informatie over muziek

Presentaties, foto's en films

Tijdens een plechtigheid kunnen foto's, een presentatie of een film getoond worden op een scherm. Na het vastleggen van een plechtigheid ontvangt u een code waarmee u muziek- en beeldmateriaal kunt uploaden in het portal plechtigheid online. In dit portal kunt u de hele plechtigheid vorm geven. Filmpjes of een separate presentatie kunnen vooraf toegestuurd worden zodat wij ze klaar kunnen zetten. Heeft u vragen neemt u dan contact op met één van onze medewerkers, zij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. 

Geluids- en beeldopnames

In alle aula's kunnen we op uw verzoek kosteloos een beeldopname maken van de plechtigheid. Deze opname wordt opgeslagen in de cloud waar die alleen voor u als nabestaande beschikbaar is via een persoonlijke inlogcode. De opname kan tot 30 dagen na de plechtigheid gedownload worden. Na 30 dagen verplicht de Wet op de Persoonsbescherming ons de opname te wissen.