U bent hier: Homepage Plechtigheid Onze aula's

Onze aula's

Aula's

Crematoria Twente beschikt over drie aula's in Enschede, één aula in Almelo, één aula in Oldenzaal en twee aula's in Borne. In Borne kunt u  daarnaast ook gebruik maken van de informelere afscheidslounge Salut.

In Enschede kunt u, indien het weer het toelaat, ook kiezen voor een plechtigheid in de open lucht. In Borne kan een informeel afscheid in de beschutte open lucht gehouden worden.

Enschede

Aula_De_Putter
Aula De Groenling50 gasten    
Aula De Lijstermaximaal 350 gasten
Aula De Putter160 gasten
Buitenplechtigheidop aanvraag

 

Meer informatie locatie

Almelo

Aula Almelo

Maximaal 200 gasten, waarvan 135 zitplaatsen.

Meer informatie locatie

Borne

Aula De Eik in Borne
Aula De Eikmaximaal 130 gasten
Aula De Esmaximaal 30 gasten
Afscheidslounge Salutmaximaal 50 gasten (geschikt voor een informeel afscheid)
Meer informatie locatie

Oldenzaal

Aula Oldenzaal

Maximaal 130 gasten in de aula. In Oldenzaal is het mogelijk om de foyer te betrekken bij de afscheidsplechtigheid, waardoor het aantal gasten uitgebreid kan worden naar 200. In de foyer is er plaats voor 90 gasten, dat betekent dat een plechtigheid inclusief catering geboekt kan worden voor maximaal 90 personen.

Meer informatie locatie

Goed om te weten

Als er meer gasten zijn dan de aula toelaat kan de plechtigheid gevolgd worden via een tv-scherm in de ontvangstruimte voor genodigden. In de kleine aula in Enschede kan dit niet, daar kunnen desgewenst de tussendeuren naar de gastenkamer open blijven.

Op alle locaties staat een piano tot uw beschikking. Ook is het in alle aula's mogelijk om beelden of een presentatie weer te geven tijdens de plechtigheid. Indien u dat wenst kunnen wij voor u een opname maken van de plechtigheid. Kijk voor meer informatie onder muziek en beeld.

Plechtigheid bijwonen via internet

Gasten die wegens omstandigheden niet bij de plechtigheid kunnen zijn, hebben indien de plechtigheid plaatsvindt in een van de aula's de mogelijkheid de plechtigheid via internet te volgen. 

Meer informatie over internetuitzending

Familiekamers

Op de dag van de afscheidsplechtigheid ontvangen we de familie in een van de familiekamers. Hier kunnen zij zich in alle rust voorbereiden op de plechtigheid. In enkele familiekamers is het mogelijk een intiem afscheid te houden. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

Gasten en belangstellenden ontvangen we in een van de ontvangstruimtes.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden neemt u dan contact met ons op. Wij adviseren u graag. U kunt ook informatie per locatie downloaden.

Download informatie per locatie