U bent hier: Homepage Catering

Catering

Assortiment

Na afloop maar desgewenst ook voorafgaand aan de afscheidsplechtigheid kunt u met familie en uw gasten samenkomen in een van onze sfeervolle gastenkamers om herinneringen op te halen en na te praten.

Op al onze locaties bieden wij een uitgebreid assortiment en diverse samengestelde arrangementen aan waarbij wij tegemoet proberen te komen aan ieders wens, smaak en budget. We werken daarbij samen met regionale leveranciers. Mist u dingen of heeft u aanvullende wensen neemt u dan contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Ons uitgebreide cateringaanbod vindt u terug op onze tarievenlijst en op de tarievenlijst seizoens- en dieetproducten. Wij beschikken ook over een ruim drank- en wijn assortiment. 

Catering plechtigheid in de natuur

Bij een plechtigheid in de natuur bieden wij speciale cateringarrangementen aan. De catering wordt geserveerd in picknickmanden. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u speciale wensen met betrekking tot catering, neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer (053) 475 60 60.

Dranken en lekkernijen

Naast koffie en thee bieden wij diverse frisdranken en alcoholische dranken zoals wijn, bier en prosecco. Verder heeft u de keus uit een groot assortiment aan lekkernijen als gebak, koeken, broodjes en diverse zoete en hartige hapjes. 

Dranken en lekkernijen

Arrangementen

Om het u makkelijk te maken hebben wij een aantal arrangementen samengesteld. VariĆ«rend van koffie met cake tot een uitgebreid borrelarrangement. 

Arrangementen

Seizoensspecials en dieetproducten

Voor elk seizoen hebben wij passende producten, denk aan pompoensoep in de herfst of speculaascake in de winter. Ook voor gasten met een dieet of intolerantie hebben wij speciale producten in ons assortiment. Een uitgebreid overzicht vindt u hier.