U bent hier: Homepage Over ons Interactieve lezing 'You Only Die Once' door Lammert Kamphuis - crematorium Enschede

Interactieve lezing 'You Only Die Once' door Lammert Kamphuis - crematorium Enschede

11 oktober 2020 14:00

Deze lezing zit helaas vol.

Tekst gaat verder onder de foto

De lezing is volgeboekt. I.v.m. de coronamaatregelen kunnen wij helaas maar 30 personen toelaten. 

You Only Die Once

Van één ding in ons leven kunnen we zeker zijn: we gaan er een keer aan. Daar denken we liever niet te veel aan, omdat het de sfeer zo verpest. Maar dat zou wel eens een grote vergissing kunnen zijn! We kunnen volgens veel filosofen de zekerheid van de dood ook gebruiken om ons leven vandaag zo intens en mooi mogelijk te leven. Tijdens deze interactieve lezing word je op een ontspannen manier uitgedaagd om stil te staan bij sterfelijkheid. Daarnaast onderzoek je met de andere deelnemers hoe de houding ten opzichte van de dood per cultuur en tijd verschilt. De dood als sfeer verhogend onderwerp, met filosoof Lammert Kamphuis gaat dat zeker lukken.

Biografie

Lammert Kamphuis is een bekende filosoof, bestsellerauteur en spreker. Het is zijn missie om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe filosofie ze kan helpen in het dagelijkse leven. Lammert is een veelgevraagd spreker in het bedrijfsleven, sprak meerdere malen voor volle zalen op Lowlands, is hoofddocent bij The School of Life Amsterdam en huisfilosoof bij Koffietijd/5 Uur Live op RTL 4. In 2018 kwam zijn boek Filosofie voor een weergaloos leven (De Bezige Bij) uit en werd al snel een bestseller. Nouveau noemde hem “een van de meest inspirerende sprekers van het moment.”
www.lammertkamphuis.nl

Helaas zit de lezing op dit moment vol en kunt u zich niet meer aanmelden.

De toegang tot de lezing die plaatsvindt in het crematorium in Enschede is gratis. Wij ontvangen u vanaf 13.30 uur met een kopje koffie of thee. Wel vragen wij u u vooraf aan te melden, dat kan via communicatie@crematoriatwente.nl